Els Mossos identifiquen Jaime Vizern mentre arrencava llaços grocs a Crist Rei

El líder de Democracia y Unión Española i dos espanyolistes més portaven eines de tall per facilitar la feina

Plaça de Crist Rei de Manresa, escenari d'una concentració recent per la llibertat dels presos polítics
Plaça de Crist Rei de Manresa, escenari d'una concentració recent per la llibertat dels presos polítics | Pere Fontanals
Redacció
12 de gener del 2018
Actualitzat a les 21:42h
Agents dels Mossos d'Esquadra van identificar dimecres sobre les 11 de la nit el líder de l'entitat espanyolista Democracia y Unión Española (DUE), Jaime Vizern, i dues persones més mentre arrencaven llaços grocs a la plaça de Crist Rei de Manresa, segons ha pogut conèixer NacióManresa. Els tres individus van ser sorpresos per una patrulla de la policia catalana mentre, amb eines de tall, anaven arrencant llaços grocs en diversos punts del centre de Manresa. 

En aquests darrers mesos, Vizern i altres espanyolistes de la comarca s'han dedicat durant la nit a retirar llaços de diversos punts del Bages i a esborrar pintades que demanaven llibertat per als presos polítics.

Jaime Vizern va ser l'encarregat d'organitzar la manifestació espanyolista que va tenir lloc a Manresa l'11 de novembre passat convocada pels Hermanos Cruzados. Poc després, en va organitzar una altra a la plaça Major, ja com a president de DUE que ve aplegar-hi, només una trentena de persones.