Junts del Bages desembarca a l'acte de Puigdemont a Argelers

David Saldoni, Ramon Bacardit i Anna Llobet intervenen a l'acte de campanya

Ramon Bacardit i Anna Llobet intervenint a l'acte de Junts a Argelers
Ramon Bacardit i Anna Llobet intervenint a l'acte de Junts a Argelers | Junts
Redacció
07 de maig del 2024
Actualitzat a les 9:55h

Aquest dilluns, càrrecs, militants i simpatitzants de Junts del Bages han anat a Argelers a l'acte de campanya celebrat amb el candidat de les llistes Junts + Puigdemont, Carles Puigdemont.

Puigdemont ha fet una crida a convèncer a la mobilització perquè cap vot es quedi a casa, perquè Junts "és l'única opció independentista que pot guanyar" i perquè és "l'únic vot que pot fer mal de panxa a Madrid". En la mateixa línia, ha afirmat que cal fer pedagogia sobretot als que encara no han decidit al seu vot: "aquests dies que queden fins que tanquin els col·legis electorals hem d'anar buscar els que no saben què votar i sobretot els que han decidit no anar a votar. Tenim temps fins diumenge".

El secretari d'organització i candidat sallentí David Saldoni, ha posat l'accent en la qüestió territorial i per això ha advocat per tenir "un bon govern liderat pel president Puigdemont". En aquest sentit ha assegurat que cal "fer-se respectar, cal tenir una persona que miri cara a cara i sigui capaç de plantar-se a Madrid". "No hi ha ningú a Catalunya que tingui cap dubte qui pot defensar millor els interessos de país", ha dit Saldoni en referència al president Puigdemont.

Entre els representants de la comarca, l'alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola, Anna Llobet, ha assegurat que "no necessitem un govern que estigui al costat de Catalunya, perquè al costat de Catalunya hi ha Espanya. Sabem cap on han mirat els que han governat fins ara. Necessitem un govern que estigui no al costat, sinó al servei de la gent d'aquest país, de les famílies i dels municipis".

Per la seva part, el president del grup municipal de Junts a Manresa, Ramon Bacardit, ha assegurat que cal un govern que treballi pel territori i no per Madrid: "necessitem que la C-55 sigui una autovia i uns trens que ens posin a 45 minuts de Barcelona. Necessitem un govern com el del president Catles Puigdemont que prengui decisions pensant en els nostres veïns i que no que les prengui en funció dels seus interessos a Madrid".