Pol Huguet sobre el Museu: «És molt greu usar un partit polític per defensar interessos privats»

El portaveu del grup municipal d'ERC recorda que l'administrador de Transversal porta la comunicació d'Impulsem Manresa

El portaveu del grup d'ERC a l'Ajuntament de Manresa, Pol Huguet, en una imatge d'arxiu
El portaveu del grup d'ERC a l'Ajuntament de Manresa, Pol Huguet, en una imatge d'arxiu | Pere Fontanals
23 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:44h

El portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Manresa, Pol Huguet, ha respost amb contundència les acusacions de "presumpta corrupció i prevaricació" que va formular l'empresa Transversal sobre el concurs per a la museïtzació del Museu del Barroc, i ha valorat de "molt greu que s'usi Impulsem Manresa per defensar interessos privats".

Aquesta afirmació l'ha fet tot recordant que l'administrador de l'empresa, Eudald Tomasa, és qui porta la comunicació de la formació política encapçalada per Joan Vila, que concorre a les eleccions municipals de Manresa competint, entre d'altres, amb els republicans.

"Si actua en benefici d'interessos particulars ara que és fora l'Ajuntament, no vull ni pensar què pot fer si treu representació o si arriba a formar part del govern municipal", ha emfatitzat Huguet.

Després de recordar les paraules de l'alcalde Marc Aloy a Canal Taronja on va assegurar que l'Ajuntament "ha seguit escrupolosament els procediments legals establerts" per adjudicar el concurs, el portaveu republicà ha lamentat que la resta de partits "hagi fet seguidisme d'aquestes difamacions".

Pol Huguet ha fet aquestes afirmacions com a portaveu d'ERC a Manresa, al marge de la resposta oficial que ha donat el govern municipal, que comparteix amb Junts.