La dotzena edició del premi Nous professionals, que convoca l'Ajuntament de Terrassa i el Consell de Formació professional d'aquesta localitat, ha concedit el primer premi al projecte d'empresa de cicles formatius de grau mitjà a Hoppit: cervesa artesana i ecològica, un projecte del jove manresà Germán Fernández, tutorat per Joana Amador.
El premi, amb una dotació econòmica de 600€, és un reconeixement a l'esperit emprenedor, innovador i creatiu de l'alumne, que actualment s'està formant a l'Escola Agrària de Manresa. En la seva concessió també s'ha valorat el detallat estudi de viabilitat i les possibilitats reals d'execució.
De fet, quatre alumnes de l'Escola Agrària han vist premiats els seus treballs de síntesi en les últimes tres edicions d'aquest certamen.
ARA A PORTADA
Publicat el 23 de juny de 2017 a les 11:02
Actualitzat el 23 de juny de 2017 a les 11:10
Et pot interessar
-
Societat La Cooperativa La Agrícola cedeix a l'Ajuntament de Sant Fruitós un fons documental centenari
-
Societat Bages Ciència Ciutadana reclama més suport per a les persones cuidadores d'Alzheimer
-
Societat Millores al Camí del Grau per evitar l'erosió i millorar el drenatge
-
Societat Cloenda de la 8a edició del programa Universi+ a UManresa
-
Societat Pavimentació del carrer Cardenal Lluch i plaça Independència aquest dissabte
-
Societat Pau Sellart: «La selectivitat em va anar molt bé, però no esperava tenir la millor nota del Bages»