La dotzena edició del premi Nous professionals, que convoca l'Ajuntament de Terrassa i el Consell de Formació professional d'aquesta localitat, ha concedit el primer premi al projecte d'empresa de cicles formatius de grau mitjà a Hoppit: cervesa artesana i ecològica, un projecte del jove manresà Germán Fernández, tutorat per Joana Amador.
El premi, amb una dotació econòmica de 600€, és un reconeixement a l'esperit emprenedor, innovador i creatiu de l'alumne, que actualment s'està formant a l'Escola Agrària de Manresa. En la seva concessió també s'ha valorat el detallat estudi de viabilitat i les possibilitats reals d'execució.
De fet, quatre alumnes de l'Escola Agrària han vist premiats els seus treballs de síntesi en les últimes tres edicions d'aquest certamen.
ARA A PORTADA
Publicat el 23 de juny de 2017 a les 11:02
Actualitzat el 23 de juny de 2017 a les 11:10
Et pot interessar
-
Societat El Geoparc de la Catalunya Central impulsa un procés participatiu amb docents per definir el seu Pla Estratègic Educatiu
-
Societat Afectacions de trànsit per la Festa de Tardor dels comerciants del carrer Barcelona
-
Societat L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer celebra 25 anys amb un programa d'actes commemoratius
-
Societat Súria obre el termini per adjudicar dos pisos municipals en règim de lloguer
-
Societat Les obres per millorar la xarxa elèctrica a Pineda de Bages avancen segons el calendari previst
-
Societat Tall de trànsit en un tram del carrer Font dels Llops, aquest dijous