El celler Abadal ha tornat a obrir les seves portes al Nadal amb una nova edició de l'Abadal Wine & Gastro Experience, que enguany ha tingut un enfocament més vínic i gastronòmic que mai, i ha omplert de gent les parades, els maridatges i totes les activitats.
Aquesta nova edició ha vingut acompanyada de moltes novetats, entre elles una nova barra de Vins de Col·lecció, que ha permès degustar en exclusiva algunes de les joies vinícoles del celler. Pel que fa als tastos i a les experiències gastronòmiques, els visitants han pogut gaudir de nous maridatges, amb fumats Carpier, amb cuina del vi, o dinars de fusió amb Mutsuo Kowaki o d'autor amb Ca l'Amador, entre d'altres propostes
Com a cloenda, l'Abadal Wine & Gastro Experience ha ofert un sopar gastronòmic d'harmonies, contrastos i petits tresors de vi, amb el xef Jordi Llobet i amb els enòlegs Ramon Roqueta i Miquel Palau.
Durant tota la jornada, els visitants hi han trobat el tradicional mercat nadalenc del celler amb noves propostes de paradistes, gastronòmics i d'artesania; l'Espai Gastro Bar amenitzat amb tres actuacions musicals en directe; visites al celler, i algunes propostes per als menuts de la casa.
L'Abadal Wine & Gastro Experience torna a omplir de gent, vins, aromes i sabors
El tradicional mercat de Nadal del celler d'Horta d'Avinyó ha ofert noves propostes gastronòmiques i recreatives
ARA A PORTADA
- Pere Fontanals
- Responsable de NacióManresa
Publicat el 26 de novembre de 2022 a les 22:34
Actualitzat el 26 de novembre de 2022 a les 22:40
Et pot interessar
-
Societat
Althaia reuneix un centenar de professionals en una jornada sobre cognició i salut
-
Societat
Sant Fruitós recupera un antic camí rural i millora la connexió amb Torroella de Baix
-
Societat
L'Escola Sant Ignasi de Manresa recapta 545 euros per La Marató amb una caminada solidària
-
Societat
Olga Sánchez, nova presidenta del patronat de la Fundació Montepio
-
Societat
L'Ajuntament de Manresa canvia el sentit dels carrers Vallès i Terrassa
-
Societat
El Rotary Club de Manresa premia la Fundació Montepio amb el 24è Premi Simeó Selga
