Aragonès reivindica Catalunya i Barcelona com destinacions turístiques «segures»

El vicepresident ha defensat la capacitat del sistema sanitari català per donar resposta a situacions de "molta complexitat"

Aragonès, en una imatge d'arxiu
Aragonès, en una imatge d'arxiu | Europa Press
NacióDigital
17 de juny de 2020, 10:50
Actualitzat: 11:07h
El vicepresident, Pere Aragonès, ha reivindicat Catalunya i Barcelona com destinacions turístiques "segures" davant l'impacte del coronavirus. Aragonès s'ha expressat així en la primera edició del Summit Virtual Barcelona 2020 Tourism&Economy, on també ha defensat la capacitat del sistema sanitari català per donar resposta a situacions de "molta complexitat".

Aragonès ha valorat la feina del sector privat per "adaptar-se" a la nova situació i aplicar els protocols de seguretat. A l'acte també hi ha intervingut la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, que ha defensat una "seguretat de 360º" i ha apostat per un model de turisme més diversificat, tant territorialment com temporalment, basat en la digitalització.

Barcelona ja es promociona com a ciutat segura a nivell sanitari i la setmana passada l'Ajuntament va presentar la campanya BCN City Safe per captar turisme. L'objectiu és "oferir confiança i seguretat" als turistes, que a partir de la setmana que ve podran visitar la ciutat sense passar quarantena.




​​
​​
​​
Arxivat a