Les terminacions més buscades pel sorteig de la Grossa de Nadal

L'elecció d'aquests números es deu en part al fet que han estat els més premiats en els sorteigs de l'última dècada

Un dècim de la Grossa de Nadal
Un dècim de la Grossa de Nadal | Eloi Tost/ACN
Nació
12 de desembre del 2023
Actualitzat el 14 de març del 2024 a les 15:54h

El sorteig de la Grossa de Nadal està cada cop més a prop i ja es comencen a conèixer dades sobre la participació. En aquest sentit, la plataforma de venda online de loteria Hispaloto.es ha explicat aquest dimarts quines són les terminacions que més s'estan venent fins ara, a deu dies de la celebració de la rifa al Teatre Reial de Madrid.

Concretament, els dos últims números que més demanen els participants són el 13, el 15, el 69 i el 23, aquest últim per ser el de l'any actual. Per altra banda, les terminacions d'un sol número que més se sol·liciten són el 0, el 7 i el 8. La plataforma ha detallat també el motiu de l'elecció d'aquest números. I és que en els últims onze anys, les terminacions 1, 2, 4, 5 i 9 mai han resultat les guanyadores, mentre que el 0, el 7 i el 8 han estat les més premiades, amb el 3 i el 6 per darrere.

L'empresa ha detectat un increment del 5% en la venda de dècims respecte a l'any passat i creu que, com sol passar, la xifra incrementarà en els pròxims dies. "La venda en línia és més còmoda i més segura, no hi ha risc de pèrdua, no calen cues i es pot demanar el número desitjat", reivindica l'empresa per analitzar el creixement de les vendes.

Hispaloto també ha proporcionat dades sobre el perfil de comprador, apuntant que el 59% dels clients són homes. A més, pel que fa a les edats, la franja d'entre 45 i 54 anys és la que inverteix més diners en la loteria de Nadal, amb una despesa mitjana al voltant dels 60 euros.