Folgueroles tanca la festa major amb la coca del Mossèn

Publicat el 14 de setembre de 2007 a les 11:10

BASES  DEL CONCURS  "LA COCA  DEL MOSSÈN  A LA CUINA"
 
- A la categoria d'adults, es podran presentar totes les persones de qualsevol lloc, a partir de 17 anys.
 
- A la categoria infantil,  es podran presentar totes les persones de qualsevol lloc fins a l'edat de 16 anys.
 
- Tindran que portar dues coques iguals la base de la qual els hi proporcionaran al Forn de Sant Jordi i fer el farcit a casa seva a l'estil d'una Focaccia o pizza. La presentaran en dos plats diferents, un per al jurat , i l'altre per a la degustació de la resta de participants.
 
- El jurat estarà format per :
 
• Isidre Vila (gastrònom i professor de la Universitat de Vic)
• Jaume Giralt (tècnic en panificació i demostrador internacional)
• Francesc Galí (departament de degustació i selecció de  productes la Sirena)
• Manel Molera  (Xef del restaurant Torres petit i membre d'Osona Cuina)
 
PREMIS  :
 
CATEGORIA  ADULTS:
 
1er PREMI :
- Un dinar per a dues persones a un restaurant de Folgueroles.
- 100 euros en productes la Sirena.
- Un lot de vins.
 
2on PREMI:
- Un dinar per a dues persones en un restaurant de Folgueroles
- 75 euros en productes la Sirena .
- Un lot de vins.
 
3er PREMI:
- Un dinar per a dues persones en un restaurant de Folgueroles.
- 50 euros en productes la Sirena.
- Un lot de vins.
 
CATEGORIA  INFANTIL:
- Consta d'un únic premi:  una bicicleta de muntanya  Xtrem-Bike valorada en 500 euros
 
Durant l'acte s'atorgarà el distintiu la coca d'or en reconeixement a la seva tasca en favor de la gastronomia d'Osona  a la presentadora del 9 TV  Marta Simón.