BASES DEL CONCURS "LA COCA DEL MOSSÈN A LA CUINA"
- A la categoria d'adults, es podran presentar totes les persones de qualsevol lloc, a partir de 17 anys.
- A la categoria infantil, es podran presentar totes les persones de qualsevol lloc fins a l'edat de 16 anys.
- Tindran que portar dues coques iguals la base de la qual els hi proporcionaran al Forn de Sant Jordi i fer el farcit a casa seva a l'estil d'una Focaccia o pizza. La presentaran en dos plats diferents, un per al jurat , i l'altre per a la degustació de la resta de participants.
- El jurat estarà format per :
Isidre Vila (gastrònom i professor de la Universitat de Vic)
Jaume Giralt (tècnic en panificació i demostrador internacional)
Francesc Galí (departament de degustació i selecció de productes la Sirena)
Manel Molera (Xef del restaurant Torres petit i membre d'Osona Cuina)
PREMIS :
CATEGORIA ADULTS:
1er PREMI :
- Un dinar per a dues persones a un restaurant de Folgueroles.
- 100 euros en productes la Sirena.
- Un lot de vins.
2on PREMI:
- Un dinar per a dues persones en un restaurant de Folgueroles
- 75 euros en productes la Sirena .
- Un lot de vins.
3er PREMI:
- Un dinar per a dues persones en un restaurant de Folgueroles.
- 50 euros en productes la Sirena.
- Un lot de vins.
CATEGORIA INFANTIL:
- Consta d'un únic premi: una bicicleta de muntanya Xtrem-Bike valorada en 500 euros
Durant l'acte s'atorgarà el distintiu la coca d'or en reconeixement a la seva tasca en favor de la gastronomia d'Osona a la presentadora del 9 TV Marta Simón.