La fira Casar-se a Osona amplia l'oferta, amb una vuitantena d'expositors

El certamen ha obert les portes aquest divendres a la tarda al recinte firal del Sucre de Vic

Publicat el 21 de març de 2014 a les 21:12
Actuació de Pep Poblet, aquest divendres. Foto: Adrià Costa

La fira Casar-se a Osona ha obert les portes aquest divendres a la tarda, al recinte firal del Sucre. La mostra es podrà visitar durant tot el cap de setmana. Les parelles que hagin decidit casar-se trobaran els aparadors per triar tot el que necessiten.

La fira, que aquest any es consolida, compta amb 78 expositors i més de 90 professionals del sector dels casaments i les celebracions. A més, aquest any la fira creix amb l'espai Osona Kids, dedicat als més menuts. Degut al canvi de model dels nuvis, els organitzadors aposten per la puericultura i els productes infantils. Aquesta zona compta amb diversos atractius per als nens i nenes, com per exemple, inflables, una ludoteca i espectacles tots ells gratuïts. També hi haurà una zona amb tallers i xerrades relacionades amb el món dels infants.

Pel que fa a les activitats de la fira, en aquesta edició hi ha programats més d’una trentena d'actes. D’entre les novetats més rellevants, podem destacar la Fashion Bride Room, on les futures núvies es podran emprovar vestits nupcials, i per primera vegada en una fira catalana un servei de wedding planners totalment gratuït, on els nuvis que ho desitgin podran fer una vista per la fira acompanyats d’aquestes professionals que els donaran tots els consells necessaris per organitzar-se ells mateixos l'enllaç.
 
Els visitants de la fira Casar-se a Osona també podran gaudir amb les passarel·les de moda nupcial per a home i dona, així com  també de vestits festa. A més, podran assistir a master classes , showcookings de cuina i degustar tapes dels restaurants i càterings presents a la fira.

Aneu al web de la fira Casar-se a Osona

Galeria de fotos, 2013  (Josep M. Costa)

 

La fira Casar-se a Osona ha obert les portes, aquest divendres, al recinte firal el Sucre. Foto: Adrià Costa