Un espectacle vertical i un sopar a Taradell obren el nou FòrumVic'07-La Gastroteca

Publicat el 12 de febrer de 2007 a les 08:40
Setmana del Porc En molts casos aquestes propostes van més enllà dels dies del FòrumVic i s'integren en el programa corresponent a la Setmana del Porc, del 15 al 18 de febrer (foto, edició de l'any passat). Aquest esdeveniment arriba aquest any a la segona edició i presenta nombrosos actes lúdics i culturals a l'entorn del porc i de les seves aplicacions culinàries: tallers de pilotilles, xerrades sobre l'aprofitament i l'ús del porc, àpats a plaça, tast guiat de llonganissa, entrega de la llonganissa d'or...
- Programa de la Setmana del Porc
 
L'organització espera que els dos esdeveniments, FòrumVic i Setmana del Porc, portin a Vic prop de 10.000 persones, tant des del punt de vista professional com des del vessant més popular. La implicació de Vic en aquests certàmens s'ha fet palesa en prop de seixanta entitats que han col•laborat aportant-hi activitats.
 
SOPAR INAUGURAL
EL SERRAT DEL FIGARÓ, TARADELL
 
La cuina, atrafagada, preparant l'aperitiu
 
Francesc Ayats, director del FòrumVic'07
 
Carlo Petrini, president d'Slow Food International, i Joaquim Llena, conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
 
Joaquim Llena
 
L'alcalde de Vic, Jacint Codina, i al darrera, Jordi Estadella, presentador
 
El cuiner Martin Berasategui, amb Jacint Codina, rebent el premi a la seva trajectòria
 
Amb el premi, en primer pla, Oscar Fernández, guanyador del III Concurs de joves cuiners. Al darrera seu, l'altre finalista, Toni Cruells
 
Carlo Petrini i Joaquim Llena
 
Els cuiners d'Osona Cuina, que van preparar el sopar