Setmana del Porc En molts casos aquestes propostes van més enllà dels dies del FòrumVic i s'integren en el programa corresponent a la Setmana del Porc, del 15 al 18 de febrer (foto, edició de l'any passat). Aquest esdeveniment arriba aquest any a la segona edició i presenta nombrosos actes lúdics i culturals a l'entorn del porc i de les seves aplicacions culinàries: tallers de pilotilles, xerrades sobre l'aprofitament i l'ús del porc, àpats a plaça, tast guiat de llonganissa, entrega de la llonganissa d'or...
- Programa de la Setmana del Porc
- Programa de la Setmana del Porc
L'organització espera que els dos esdeveniments, FòrumVic i Setmana del Porc, portin a Vic prop de 10.000 persones, tant des del punt de vista professional com des del vessant més popular. La implicació de Vic en aquests certàmens s'ha fet palesa en prop de seixanta entitats que han collaborat aportant-hi activitats.
SOPAR INAUGURAL
EL SERRAT DEL FIGARÓ, TARADELL

La cuina, atrafagada, preparant l'aperitiu

Francesc Ayats, director del FòrumVic'07

Carlo Petrini, president d'Slow Food International, i Joaquim Llena, conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural

Joaquim Llena

L'alcalde de Vic, Jacint Codina, i al darrera, Jordi Estadella, presentador

El cuiner Martin Berasategui, amb Jacint Codina, rebent el premi a la seva trajectòria

Amb el premi, en primer pla, Oscar Fernández, guanyador del III Concurs de joves cuiners. Al darrera seu, l'altre finalista, Toni Cruells

Carlo Petrini i Joaquim Llena

Els cuiners d'Osona Cuina, que van preparar el sopar