Els alcaldes de Vic i Manlleu, a Madrid per donar suport a la proposta de llei per combatre la multireincidència

Albert Castells i Arnau Rovira recolzaran in situ la proposició plantejada pel grup parlamentari de Junts al Congrés dels Diputats

Els alcaldes de Junts a Vic i Manleu, Albert Castells i Arnau Rovira, en una imatge d'arxiu.
Els alcaldes de Junts a Vic i Manleu, Albert Castells i Arnau Rovira, en una imatge d'arxiu. | Arxiu
Redacció
17 de setembre de 2024, 13:58
Actualitzat: 19 de setembre, 9:03h

Els alcaldes de Vic i Manlleu, Albert Castells i Arnau Rovira, tots dos de Junts, han viatjat aquest dimarts a Madrid on el grup parlamentari de Junts al Congrés dels Diputats presenta una proposta de llei per combatre la multireincidència delictiva.

La percepció d'inseguretat i impunitat per part de la ciutadania davant al voltant d'aquesta problemàtica és una de les grans inquietuds del món local, també a Vic i Manlleu. En aquest sentit, la proposta de llei presentada per Junts al Congrés té per objectiu la modificació del Codi Penal pel que fa a la multireincidència i a un increment del nombre de jutjats a Catalunya per donar més cobertura als casos que queden encallats.

En un vídeo difós a les xarxes socials, Albert Castells explica que durant els últims mesos ha participat "en taules de treball per a preparar aquesta proposta de llei" i que aquest dimarts "hi seré per donar suport al grup parlamentari de Junts al Congrés i al Senat".

El batlle vigatà manifesta el seu desig perquè la proposta "pugui tirar endavant" i poder "fer front a la principal preocupació de la ciutadania". "Seré a Madrid per defensar els interessos dels vigatans i vigatanes", insisteix Castells.

Arnau Rovira, també a través de les xarxes socials, anunciava que aquest dimarts seria a Madrid per recolzar la proposta de llei "que pot canviar les normes de joc".

 

Arxivat a