La Mancomunitat de municipis del Lluçanès comença a prendre forma

Prats designa el batlle Jordi Bruch i la primera tinent d'alcalde Montse Boladeres com a representants del municipi a la comissió que elaborarà els estatuts de l'òrgan transitori

El consistori aprova en sessió plenària la constitució de la Mancomunitat Lluçanès.
El consistori aprova en sessió plenària la constitució de la Mancomunitat Lluçanès. | Aj. Prats de Lluçanès
Osona.com
22 de setembre del 2023
Actualitzat el 25 de setembre a les 10:25h
Prats de Lluçanès fa el primer pas per la creació de la Mancomunitat de municipis de la nova entitat territorial, un òrgan de caràcter transitori que s'ha de constituir abans del 31 de desembre d'aquest 2023 i que serà l'encarregat de representar i gestionar els interessos de la nova comarca a l'espera que, després de les eleccions municipals del 2027, es voti el primer Consell Comarcal.

Així s'ha acordat en el ple del consistori, un punt que també contemplava la designació dels representants que formaran part de la comissió que ha d'elaborar el projecte d'estatuts d'aquest òrgan provisional.

En aquesta línia, la llei estableix que ha de ser una comissió integrada per membres representants de cada un dels ajuntaments de la comarca del Lluçanès. D'aquesta manera, el govern de Prats hi estarà representat per l'alcalde Jordi Bruch i la primera tinent d'alcaldia Montse Boladeres, tal com s'ha acordat al plenari. De fet, el batlle serà l'encarregat de convocar i presidir l'assemblea del nou projecte, ja que és el representant del municipi més gran de la comarca.
Arxivat a