Comença la segona fase del projecte L'escola es cuina al barri, una iniciativa de La Comunalitat de Vic i l'ACVIC Centre d'Arts Contemporànies, juntament amb la col·laboració del Casal Claret, una proposta que té per objectiu promocionar el comerç de proximitat dels barris del sud de Vic.
Durant el primer trimestre de l'any, uns 150 alumnes de cinc escoles de la ciutat, han treballat propostes d'intervenció artística a diferents aparadors d'establiments d'alimentació dels barris del sud de la ciutat, uns dissenys basats en un ingredient de cada establiment necessari per a l'elaboració de dos plats tradicionals de la cuina marroquina i catalana: la harira i les torrades de Santa Teresa.
A partir d'aquest dijous 9 de març començarà la segona fase del projecte, en la qual pot participar tota la ciutadania. A través d'una ruta-gimcana, es tracta de recórrer els deu comerços participants en l'activitat per aconseguir els ingredients necessaris per a fer els dos plats. Cada botiga segellarà als participants una butlleta, i un cop completa, a més d'obtenir tots els ingredients per a cuinar els dos plats, es rebrà un obsequi.
Mar Cañellas, de la Comunalitat de Vic, explica que el projecte busca donar visibilitat "a les economies arrelades al territori", a més de "reforçar el sentit de pertinença al barri, trencant barreres culturals a través de la cuina".
«L'escola es cuina al barri», un projecte que promou el comerç de proximitat del sud de Vic
La iniciativa, impulsada per la Comunalitat de Vic i l'ACVIC, ha comptat amb la col·laboració de 150 alumnes de cinc escoles de la ciutat
Ara a portada
Publicat el 08 de març de 2023 a les 10:00
Et pot interessar
-
Municipis Les notícies més llegides de la setmana
-
Municipis Olost farà una consulta per decidir si surt o es manté a la comarca del Lluçanès
-
Municipis L'Art Fest de Torelló omplirà de grafitis més de 150 metres de paret de l'Institut Cirvianum
-
Municipis Mor el conductor d'un cotxe en un xoc frontal a la C-25 a Sant Sadurní d’Osormort