Quin serà el gust del futur? I el perfil de la tendència social probable, especialment del consumidor probable? Actualment, un grup d’experts treballa en definir el valor olfactegustatiu de les diferents indústries sensorials (en especial l’alimentària, però també l’aromàtica i la cosmètica) i en les principals tendències socials en preferències i consum per als propers anys, proposant innovacions i apropaments al perfil del consumidor.
El projecte The Flavour of Future (El Gust del Futur)) proposa estratègies d’adaptació per avançar-se amb èxit als canvis que es produiran en el futur, amb l’objectiu de ser un instrument útil per a investigadors, professionals i emprenedors. El desenvolupament del projecte es va exposar en primícia i en detall al II Simpòsium de Química Sensorial. La ponència va anar a càrrec del gastrònom osonenc Pep Palau.
ARA A PORTADA
Publicat el 04 de gener de 2012 a les 08:59
Et pot interessar
-
Societat Detinguda per robar 300 euros a una persona gran al barri de Montserrat de Torelló
-
Societat El Festival Mans per la Justícia Global de Vic celebra la tercera edició aquest setembre
-
Societat Torelló s'afegeix a les mostres de condol pel traspàs de l'abat emèrit de Montserrat, Sebastià Bardolet
-
Societat Ramon Batllés i Santasmasas, distingit com a Fill Predilecte de Tona
-
Societat El Mercat de Vic oferirà demostracions de cuina en directe amb cuiners locals i producte de proximitat
-
Societat La UVic-UCC reforça l'atenció psicològica davant l'augment de consultes de salut mental dels estudiants