Un curs de cuina amb aromes del Bulli i Can Jubany

Sílvia Mateo, que ha treballat a restaurants de renom, impulsa la iniciativa a Sant Pere de Torelló.

Publicat el 23 de novembre de 2011 a les 13:00
Silvia Mateo, al mig, junt amb els regidors Dolors Rustarazo i Quim Fité, en la primera sessió del curs. Foto: Griselda Castells

L’Ajuntament de Sant Pere de Torelló ha organitzat un curs de cuina creativa. La iniciativa constarà de 10 sessions, que aniran a càrrec de Silvia Mateo, santperenca que ha treballat a restaurants de renom com el Bulli o Can Jubany.
 
L’èxit d’inscrits ha portat a fer dos grups i es preveu un nou torn per a les persones que han quedat en llista d’espera. El primer grup va començar aquest dilluns i la valoració és realment molt positiva. En la primera sessió van fer plats com escuma de iogurt amb aranyons, calamars amb xips de carxofa  saltejat de nous i ametlles i crudita de verdures amb salmó a la vinagreta de pernil.

Durant el curs i a petició dels alumnes, Silvia Mateo oferirà altres propostes com el sushi, sessió de tapes, cuina de Nadal…  Al mateix temps, la cuinera també els ha explicat que els ensenyarà a fer servir el sifó per fer mousse i espumes, així com postres que podien menjar-se al restaurant el Bulli.