ÀUDIO «Casado va de natzarè i Rivera busca l’efecte Cayetana»; el podcast des de Madrid

«Casado ha decidit jugar al vot de l’Espanya més carca per recuperar l’espai perdut a Vox. I això explica també perquè Rivera fa campanya a Errenteria, feu de l’esquerra abertzale on Ciutadans no es juga cap escó»

Pablo Casado vestit de natzarè
Pablo Casado vestit de natzarè | ACN
14 d'abril del 2019
Actualitzat el 20 de març del 2024 a la 13:22h


Les campanyes electorals són en sí un anunci, però contràriament a la publicitat en televisió i ràdio, aquí –de no ser que siguis independentista- no hi ha cap organisme que es digui "autocontrol" que limiti els espectacles que un pot fer per guanyar vots. Això podria explicar perquè Casado es va vestir aquest dissabte de natzarè i va assistir a una processó a Àvila. Visca la verge!
 
Això, o que ha decidit jugar al vot de l’Espanya més carca per recuperar l’espai perdut a Vox. I això explica també perquè Rivera fa campanya aquest diumenge a Errenteria, un feu de l’esquerra abertzale on segons el Cis Ciutadans es juga un total de... zero escons.

Rivera busca el que alguns estudiants de la UAB van regalar a Cayetana Álvarez de Toledo, un xou en forma d’insults i d’imatges de tensió que és mel per als magazines de dilluns de les televisions espanyoles.
 
Tot per fer-se un lloc a la dreta. Les enquestes auguren que PP, Cs i Vox no sumen, i el més probable és que tots tres acabin intercanviant obusos al tram final de la campanya.
 
Sánchez ja ha encarregat un bol de crispetes, però té en compte també que la victòria clara que li donen els sondejos aigualeix l’efecte de la por a un govern de dretes, i per tant no ajuda a mobilitzar els seus.
 
Aquest és el motiu pel qual es va entossudir a fer un debat electoral amb Santiago Abascal, i no sense ell, i també explica per què cada vegada que pot insisteix a desmarcar-se dels independentistes. Es tracta de no donar ni aigua al rival de la dreta, encara que vingui vestida de penitent.

Arxivat a