Feijóo anuncia que Dolors Montserrat serà la cap de llista del PP a les europees

El líder del PP fa l'anunci en una visita a Figueres, on diu que l'eurodiputada és "una catalana de soca-rel que ha desvetllat les mentides del separatisme" a Estrasburg

Dolors Montserrat amb Feijoo i Alejandro Fernández.
Dolors Montserrat amb Feijoo i Alejandro Fernández.
03 de maig del 2024
Actualitzat a les 12:21h

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat en el transcurs d'una visita a Figueres, on fa campanya de cara al 12-M, que l'eurodiputada Dolors Montserrat serà la cap de llista del PP a les europees. D'aquesta manera, ha acabat amb un dels interrogants que arrossegava el partit de cara a les eleccions del 9 de juny.

Feijóo ha afirmat que l'eurodiputada és "una catalana fins a la medul·la que ha desvetllat les mentides del separatisme" a Estrasburg. Montserrat era una de les aspirants a liderar la candidatura en unes eleccions que seran cabdals per al lideratge de Feijóo i alhora per la pugna que el dirigent gallec manté amb Pedro Sánchez.

Feijóo ha assenyalat,davant del Museu Dalí de Figueres, que "ningú ha d'explicar a Dolors Montserrat què és la seva terra i com es pot ser català i espanyol, ha deixat en evidència les mentides del sanchisme a Europa i continuarà treballant per la llibertat de premsa i l'estat de dret".  

Dolors Montserrat ha intervingut per subratllar la seva tasca els darrers cinc anys per "deixar clara la infame amnistia de Sánchez i Puigdemont", un Puigdemont de qui ha dit que "ara és soci d'Illa". Ha assegurat que "defensarà els espanyols a Europa i no defensar a pròfugs que l'únic que volen és mantenir-se en el poder, com Puigdemont i Sánchez".   

Les comarques gironines són un territori difícil de sempre per a la dreta espanyola. Feijóo visitarà després Blanes. A Figueres, el PP va quedar en segona posició en les eleccions del 23-J. Feijóo ha reiterat les seves crítiques a la pressió fiscal: "Catalunya és la que paga més impostos". Ha dit que Sánchez "és ara més feble i sabem que el Partit Socialista no té ningú per substituir el sanchisme".

El polític conservador ha assegurat que "el separatisme i el socialisme han governat Catalunya des dels darrers 30 o 40 anys i són un mal tàndem".