Feijóo, operat d'urgència per un despreniment de retina

El president del PP es recupera favorablement i el seu equip assegura que reprendrà l'agenda pública després d'uns dies de descans

Alberto Núñez Feijóo, en una imatge d'arxiu
Alberto Núñez Feijóo, en una imatge d'arxiu
Redacció
31 de juliol de 2024, 22:18

El president del PP i cap de l'oposició espanyol, Alberto Núñez Feijóo, ha hagut de sotmetre's a una operació d'urgència la tarda d'aquest dimecres a causa d'un despreniment de retina. Fonts del partit han explicat a Europa Press que Feijóo es recupera favorablement i que està en contacte amb el seu equip. "Està plenament operatiu", asseguren.

De fet, les mateixes fonts han informat que haurà de dedicar uns dies a la recuperació postoperatòria i que, a partir d'aleshores, combinarà les vacances d'estiu amb la represa de l'agenda pública. Amb tot, defineixen l'operació com una "lleu intervenció mèdica".

Mentrestant, les assemblees territorials d'ERC constaten la divisió pel pacte amb el PSC per investir Salvador Illa, mentre que el president espanyol, Pedro Sánchez, ha qualificat l'entesa com quelcom "magnífic", un posicionament que no comparteixen alguns barons socialistes com el president de Castella-la Manxa, Emiliano García Page. Al seu torn, el PP s'oposa frontalment a un finançament singular a Catalunya i alerta que no té cabuda en la Constitució.