Un investigat pel cas Begoña Gómez diu que va reunir-se a soles amb Pedro Sánchez

L'empresari Juan Carlos Barrabés assegura que la trobada va tractar "temes d'innovació" mentre que només va ajudar la dona del president espanyol per un altre assumpte

Redacció
01 d'agost de 2024, 14:23
begona-gomez-pedro-sanchez
begona-gomez-pedro-sanchez

L'empresari Juan Carlos Barrabés, investigat pel cas Begoña Gómez, ha insistit aquest dijous que va reunir-se a soles amb Pedro Sánchez a la Moncloa. Barrabés ha assegurat que la trobada va tractar "temes d'innovació" i ha defensat que aquest tipus de reunions també les ha mantingut amb altres polítics i responsables d'institucions.

Fonts jurídiques han explicat a Europa Press que, en la seva declaració com a investigat, celebrada per videoconferència, Barrabés ha respost només les preguntes de la seva defensa. En l'interrogatori, ha descartat que la dona del president espanyol formés part d'aquestes trobades.

L'investigat compta amb una empresa de més de 400 treballadors i ha explicat que la trobada amb Sánchez demostra que tenen "un bon nombre de matèries en innovació". Per altra banda, Barrabés ha explicat que sí que es va reunir amb Gómez tant a la Moncloa com a la seva oficina, però que en aquest cas va ser perquè la dona del president espanyol va demanar-li ajuda per modificar un mòdul d'un màster.

Cal recordar que aquest dimarts Sánchez va acollir-se a l'article 416 de la llei d'enjudiciament criminal que li permet no declarar en haver estat citat a declarar com a testimoni. D'aquesta manera, la comitiva que es va traslladar fins a la Moncloa comandada pel jutge Peinado no va aconseguir cap declaració del cap de l'executiu.

Aquest dimecres, el president espanyol va declarar que "el temps posarà les coses al seu lloc": "Aquest govern està en el que és important". D'altra banda, el líder del PSOE va carregar contra les entitats "ultradretanes" per protagonitzar un espectacle "patètic" i contra l'oposició per "fabular" al voltant del que considera un "no cas".