La caça als Fogons

Campanya gastronòmica dels Fogons de la Vall de Ribes de l'1 al 15 de febrer

Publicat el 04 de febrer de 2010 a les 16:23
El col·lectiu gastronòmic els Fogons de la Vall de Ribes realitzen aquest mes de febrer la seva quarta campanya dedicada a la promoció de la carn de caça. De l’1 al 15 de febrer els nous restaurants dels Fogons promocionaran la cacera just quan finalitza la seva temporada. Cal recordar que amb les millores de l'escorxador de Ribes de Freser les peces que es cacen a la vall es poden consumir al mateix territori.

Els restaurants que oferiran menús i plats especials de carn de caça són l'Hotel els Caçadors, l'Hotel Prats, el Restaurant Can Sart, el Restaurant Càmping Vall de Ribes, el Restaurant la Perdiu Blanca i l'Hotel Rural Spa Resguard els Vents de Ribes de Freser de Ribes de Freser, el Restaurant Anna de Ventolà, el Restaurant la Plaça de Queralbs i el Restaurant el Llac de Campelles.