La gastronomia de la Vall de Camprodon, al Canal Cocina

Centrat en el xai lletó i en la carn de poltre

Publicat el 01 de juny de 2011 a les 15:31
Despensa Mediterránea el programa de Canal Cocina que presenta el cuiner Jordi Jacas i que explica i mostra en directe tot el procés que segueixen els aliments des del seu origen fins a taula, emet aquest dimecres 1 de juny a les 11:30, 16:00 i 1:30 de la matinada, el programa del xai lletó del Ripollès que es va enregistrar al Mas La Capellera de Rocabruna i al restaurant Mas El Sunyer de Beget, on es va cuinar en directe un xai a la brasa i es va degustar un “platillo” de xai a l'eixida de la masia.

El següent dimecres dia 8 de juny s'emetrà en el mateix horari el programa sobre la carn de poltre de muntanya del Ripollès. Aquest programa es va enregistrar a l'explotació Mas La Illa de Llanars i a l'Hotel Calitxó de Molló, on es va cuinar i degustar xurrasco de poltre.