Avui divendres, 22 de juliol, l'Aula d'Hostaleria del Ripollès ha rebut una visita molt especial: els nens i nenes del casal d'estiu de Ripoll. Dins de les activitats que diàriament realitzen tots aquests nens, avui s'ha volgut que experimentessin amb els aliments, concretament amb la fruita.
S'ha portat a terme un taller dins de la mateixa aula, impartit per la professora Montse Maspla. La finalitat d''aquest taller era fomentar l'hàbit de consum de la fruita entre els més menuts. La fruita és un aliment molt important i bàsic en la dieta de tothom i sobretot en la d'aquells que estan en ple creixement.
Per tal de fer la classe divertida i atractiva el plat elaborat pels nens ha estat l'ARC DE SANT MARTÍ. Aquesta recepta culinària s'elabora amb diverses fruites: síndria, meló, kiwi, raïm i taronja. L'atractiu del plat el trobem en la varietat de colors d'aquestes cinc fruites i la diversió arriba en el moment en que els nens han de fer boles extretes d'aquests aliments i les han d'enfilar en broquetes creant els colors de l'arc de Sant Martí.
Tots els nens i nens han gaudit moltíssim amb aquesta activitat portada a terme dins de l'Aula d'Hostaleria.

ARA A PORTADA
Publicat el 22 de juliol de 2005 a les 13:47
Et pot interessar
-
Societat Un projecte ambiental millorarà hàbitats naturals de la Vall de Ribes
-
Societat Un motorista, ferit crític en una sortida de via a la C-26 a les Llosses, al Ripollès
-
Societat Gestionar el ramat des del mòbil: així és l'app dels ramaders de raça ripollesa
-
Societat Adjudiquen les obres per millorar l'estació de tractament d'aigua de Ripoll i Campdevànol
-
Societat Compartir converses en turc a canvi d'una habitació per 130 euros a Gombrèn
-
Societat El Ripollès viu l'apagada més curta