Avui divendres, 22 de juliol, l'Aula d'Hostaleria del Ripollès ha rebut una visita molt especial: els nens i nenes del casal d'estiu de Ripoll. Dins de les activitats que diàriament realitzen tots aquests nens, avui s'ha volgut que experimentessin amb els aliments, concretament amb la fruita.
S'ha portat a terme un taller dins de la mateixa aula, impartit per la professora Montse Maspla. La finalitat d''aquest taller era fomentar l'hàbit de consum de la fruita entre els més menuts. La fruita és un aliment molt important i bàsic en la dieta de tothom i sobretot en la d'aquells que estan en ple creixement.
Per tal de fer la classe divertida i atractiva el plat elaborat pels nens ha estat l'ARC DE SANT MARTÍ. Aquesta recepta culinària s'elabora amb diverses fruites: síndria, meló, kiwi, raïm i taronja. L'atractiu del plat el trobem en la varietat de colors d'aquestes cinc fruites i la diversió arriba en el moment en que els nens han de fer boles extretes d'aquests aliments i les han d'enfilar en broquetes creant els colors de l'arc de Sant Martí.
Tots els nens i nens han gaudit moltíssim amb aquesta activitat portada a terme dins de l'Aula d'Hostaleria.

ARA A PORTADA
Publicat el 22 de juliol de 2005 a les 13:47
Et pot interessar
-
Societat Sant Joan de les Abadesses elimina la Policia Local i incorporarà quatre vigilants municipals
-
Societat Una enginyera del Ripollès crea un programa per reduir les emissions dels vaixells
-
Societat El DNI i el passaport es podran renovar a Ripoll aquest estiu
-
Societat Converteixen en pisos turístics la casa d'estiueig del poeta Maragall al Ripollès
-
Societat Càritas de Ripoll ha ajudat 300 persones el 2024
-
Societat Alerta de perill màxim per pedra, esclafits i tornados a cinc comarques