Nous cursos d'hivern de l'Aula d'Hostaleria del Ripollès

Publicat el 18 de gener de 2006 a les 08:01
El proper mes de febrer començaran els nous cursos d'hivern de l'Aula d'Hostaleria del Ripollès, que s'allargaran fins a l'abril. Uns cursos que es caracteritzen per la seva diversitat, originalitat i per tenir uns professors de luxe. Aqui podeu consultar quins son els cursos programats.


ENSENYA A MENJAR BÉ ELS TEUS FILLS

Grup Nestlé creu que ensenyar a menjar bé als nens és important per tenir una bona salut en el futur i preveure moltes malalties, com ara l'obesitat. Nestlé ens proposa aprendre a realitzar receptes infantils adequades per tal d'elaborar una dieta sana.

DIES: 2 de Febrer

HORARI: Dijous de les 19.00 a les 21.00 h

PROFESSOR: Grup Nestlé

PREU: Gratuït



LA TEMPTACIÓ... SÓN LES POSTRES

El pastisser del Restaurant Les Cols d'Olot ens explica els secrets de les postres i els petits fours que s'elaboren en el marc d'una estrella Michelin.

DIES: del 6 al 27 de Febrer

HORARI: Dilluns de les 19.00 a les 21.00 h

PROFESSOR: Jordi Puigvert, pastisser del Restaurant Les Cols d'Olot

PREU: 50 €



PER ESTALVIAR COMENÇA PER APROFITAR

Des de Barcelona i Argentina arriba un grup de joves creadors cuiners que viatgen arreu del món cuinant. Ara vénen a trepitjar la nostra comarca amb el desig d'ensenyar-nos una cuina revolucionària, econòmica i d 'última tendència, mitjançant l'aprofitament del menjar.

DIES: del 7 al 28 de Febrer

HORARI: Dimarts de les 19.00 a les 21.00 h

PROFESSORS: Federico Schatz, Federico Carrasco, Eduard Vilardell i Gonzalo Martínez

PREU: 50 €



CUINA DE QUARESMA

Reinventarem la cuina clàssica de la Vella Quaresma amb plats de sempre combinats amb noves propostes culinàries.

DIES: del 6 al 27 de Març

HORARI: Dilluns de les 19.00 a les 21.00 h

PROFESSOR: Angelina Garcia

PREU: 50 €



LA MÀGIA DE LA RATAFIA

Jaume Fàbrega és un especialista de l'univers ratafiaire, ell ens explicarà els secrets d'aquest licor antiquíssim i Meritxell Puigvert ens mostrarà les seves aplicacions als fogons.

DIES: 1 i 2 de Març

HORARI: Dimecres i Dijous de les 19.00 a les 21.00 h

PROFESSOR: Jaume Fàbrega (professor de gastronomia i director del curs d'enologia a l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB) i Meritxell Puigvert (professora Cicle Formatiu de Grau Mig de Cuina de l'IES Abat Oliba i Aula d'Hostaleria del Ripollès).

PREU: 25 €



CUINA AFRODISÍACA

Els professors de l'Aula d'Hostaleria del Ripollès ens fan una proposta molt arriscada per celebrar l'arribada de la primavera, t'atreveixes a participar-hi?

DIES: del 3 al 6 d'Abril

HORARI: Dilluns a DIJOUS DE LES 19.00 A LES 21.00 H

PROFESSORS: Cuiners de l'Aula d'Hostaleria del Ripollès

PREU: 50 €


Cada vegada els cursos al gran públic que ofereix l'Aula d'Hostaleria del Ripollès tenen més èxit i més demanda, fins al punt que es van haver de tancar llistes d'inscripció abans d'hora en els darrers cursos de tardor.

Aquest hivern l'Aula d'Hostaleria no deixarà indiferent a ningú amb el variat ventall de cursos que ofereix, des d'un curs gratuït per ensenyar a menjar bé als fills, passant per la temptació dels postres, la cuina de l'estalvi, el record de la cuina de Quaresma, les aplicacions de la tradicional ratafia als nostres plats, fins al descobriment de la cuina afrodisíaca.

Uns cursos que fins i tot ja compten amb adeptes de comarques veïnes com la d'Osona.

Per informar-se o inscriure's cal adreçar-se al Consorci Ripollès Desenvolupament, al Polígon Industrial Els Pintors, c/ Joan Miró 2-4 de Ripoll, tel.972.70.44.99 e-mail: crdaula@ddgi.es



Us enviem adjunts els fullets publicitaris on hi trobareu tots aquests cursos.