El xai lletó torna als Fogons de la Vall de Ribes. A partir del 27 de març, amb l’inici de la Setmana Santa començarà la segona campanya gastronòmica del 2010 que consisteix en la promoció del xai lletó. Un producte que es caracteritza per ser una carn tendre que es cria exclusivament amb la millor llet per aconseguir la millor qualitat possible.
Al llarg del març i de l'abril els els restaurants adherits al col·lectiu gastronòmic oferiran menús i plats especials amb aquest producte. Concretament es tracta de la Perdiu Blanca; l'Hotel Els Caçadors; l'Hotel Prats; el Restaurant Can Sart i l'Hotel Rural Spa Resguard Els Vents de Ribes de Freser; el Restaurant Anna de Ventolà; el Restaurant la Plaça de Queralbs i el Restaurant el Llac de Campelles.
Torna el xai lletó als Fogons de la Vall de Ribes
La segona campanya gastronòmica de l'any començarà el 27 de març
ARA A PORTADA
-
Una batuda de senglar en temps de pesta: «Hem passat d'assassins a herois» Arnau Urgell i Vidal | Hugo Fernández Alcaraz
-
-
Indústria i serveis lideren el creixement econòmic del Ripollès el 2024, segons l’Anuari de BBVA Redacció
-
La cuina catalana ja té premi: aquests són els onze millors restaurants que la practiquen Irene Montagut
-
Publicat el 18 de març de 2010 a les 15:39
Et pot interessar
-
Societat
Dues persones intoxicades per la mala combustió d'una caldera a Camprodon
-
Societat
Les millores de les escoles públiques de Ripoll que s'han fet durant l’estiu
-
Societat
Comença la prova per descongestionar el trànsit al barri vell
-
Societat
Afectacions al trànsit pel pas de La Vuelta 2025 per Ripoll
-
Societat
El Ripollès i tres més: avís per temps violent amb esclafits i mànegues
-
Societat
Obren les inscripcions per participar en la 5a Cursa de la Dona de Ripoll
