
La fideuada del Parc Catalunya. Foto: Juanma Peláez
El Parc Catalunya s'ha convertit un any més en el focus gastronòmic de la Festa Major de Sabadell. En aquesta ocasió, s'ha cuinat una fideuada per a unes 3.000 persones, un procés on hi han participat uns 150 voluntaris que des de primera hora del matí han estat treballant per tenir-ho tot a punt.
Per sort, la meteorologia ha respectat la celebració, després que ahir els actes de tarda trontollessin per la pluja. En total s'hi han cuinat més de 320 quilos de fideus per fer les delícies dels assistents, acompanyats de 160 quilos de tomàquet triturat, 65 litres d’oli d’oliva, 160 quilos de sípia, 100 quilos de gambes, 20 quilos de pebrot, 6 quilos d’all, 3 quilos de sal i mig quilo de pebre. Així mateix, se serviran 100 quilos d’all i oli.
En l’acte, hi ha col·laborat Cafès Pont i Cevasa. Les entitats de Sabadell que organitzen, col·laboren o participen en aquest acte són el Centro Regional de Murcia en Sabadell i l'Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros (Córdoba) en Catalunya.