El Taulí assoleix el centenar de morts per coronavirus

Es dobla el nombre d'altes en un dia, ja n'hi ha 24

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Albert Hernàndez
NacióSabadell
27 de març del 2020
Actualitzat a les 22:30h
L'Hospital Parc Taulí ha assolit el centenar de morts per coronavirus, des de l'inici de la pandèmia. Segons dades facilitades pel mateix hospital relatives aquest divendres, en les últimes 24 hores hi ha hagut 15 defuncions. En total, el centre té 445 pacients ingressats, 46 dels quals a l'UCI. 

Això suposa que hi hagi quatre persones més a l'UCI respecte aquest dijous. En relació a les noves entrades, aquest divendres se n'han produït 54 per Covid-19, 16 menys que 24 hores enrere.  

Una de les dades positives que deixa aquest divendres és el nombre d'altes, 24. Això suposa el doble que fa un dia, una crescuda exponencial respecte a d'altres dies.  

Limitacions de visites 

Cal recordar que el Taulí, de d'aquest divendres i amb la finalitat d'incrementar les mesures de seguretat per controlar l'expansió del virus, ha establert noves restriccions al centre. No s'admetran visites de familiars a cap de les àrees d'ingrés -Urgències, Hospitalització i UCI-. En el cas de menors, en parts es podrà comptar amb un únic acompanyat per dia i en situacions de final de vida, es facilitarà l'acompanyament.

Per últim, l'hospital ha volgut garantir el contacte amb els familiars dels pacients i per això, a diari es farà una trucada per informar de l'estat i evolució i si l'usuari no es pot comunicar, comptarà amb l'ajuda de Treball Social.