Salut «obliga a renovar» la referent de residències del CAP Centre

La plantilla del centre sanitari està estudiant quin tipus de protestes dur a terme

El CAP Centre
El CAP Centre | Juanma Peláez
19 d'abril de 2020, 19:30
Actualitzat: 20 d'abril, 14:56h
El Departament de Salut ha "obligat a renovar" la referent de residències del CAP Centre, situat a la plaça Joan Oliu de Sabadell. Segons ha justificat a NacióSabadell, la decisió està motivada per la instrucció, del passat 10 d'abril, que obliga a l'Atenció Primària assumir les residències, cosa que fa que la Direcció d’Atenció Primària de la Metropolitana Nord (DAPMN) prengui "les mesures necessàries per donar-hi compliment".

Arran d'aquest fet, la directora de l'equipament sanitari i l'adjunta d'infermeria, el passat divendres, van presentar la dimissió, que tal com han precisat fonts de la DAPMN, per ara, estan pendents d'aprovació. 

D'aquesta manera, ha matisat el que des de Salut s'havia apuntat aquesta casa que havia considerat "oportuna la renovació" del càrrec de la responsable d'aquest àmbit i, de retruc, aquesta modificació havia comportat "alguns canvis" en l'equip directiu del CAP Centre.

Tot i així, des de la DAPMN s'ha posat l'accent en la "tasca directiva" duta a terme, perquè "la seva feina ha comportat millores en resultats assistencials", així com "l'esforç" mostrat amb la situació pandèmica.

Estudien protestes

El personal sanitari del centre ha manifestat la seva repulsa i incomprensió davant d'aquesta mesura. L'equip professional està estudiant quin tipus de protestes per dur a terme i denunciar aquesta situació viscuda al CAP Centre.