​Merinals guanyarà un equipament esportiu amb la construcció del Pavelló Oest

S’invertiran vuit milions d’euros per aixecar l’edifici en una parcel·la de més de 5.000 metres quadrats

La zona on s'ubicarà el pavelló
La zona on s'ubicarà el pavelló | Google Maps
NacióSabadell
02 de juny del 2021
El barri de Merinals guanyarà un equipament esportiu amb la construcció, a partir del primer trimestre de 2022, del Pavelló Oest, que se situarà entre els carrers de Malta i Hongria. Comptarà amb un pista central, que es podrà dividir en tres parts, una altra pista a l’exterior i es farà una actuació dels voltants, on hi haurà més places d’aparcament.
 
Costarà vuit milions d’euros per aixecar l’edifici sobre una superfície de 5.124 metres quadrats, on també hi ha una reserva per fer un institut. El nou espai permetrà practicar disciplines esportives indoor com futbol sala, bàsquet, handbol, gimnàstica rítmica, patinatge i voleibol, entre d’altres.
 
A més, comptarà amb una sala polivalent, on es podran fer activitats dirigides com ioga i aeròbic, entre d’altres, i una zona de vestidors i de bar. A l’exterior, també hi haurà una pista per complementar l’oferta esportiva de l’interior.
 
Serà el sisè pavelló de la ciutat, que se sumarà al de Cal Balsach, del Nord i del Sud, Sol i Padrís i OAR Gràcia. L’alcaldessa, Marta Farrés, ha assenyalat que “contribuirà a donar resposta a les necessitats de les entitats i ampliarà la xarxa d’equipaments a l’abast de veïns".

La construcció del Pavelló Oest s’aprofitarà per fer-hi, al seu voltant, una plaça i noves places d’aparcament. A més, es plantaran arbres i es col·locarà mobiliari urbà com bancs.