Sant Cugat obre una borsa d'arquitectes i enginyers per ajudar a reactivar l'economia

L'objectiu és elaborar un directori intern de professionals per encarregar-los projectes per a la millora urbanística i arquitectònica de la ciutat

NacióDigital
27 d'abril de 2020, 18:56
Actualitzat: 19:16h
El consistori santcugatenc pretén elaborar un directori intern de professionals
El consistori santcugatenc pretén elaborar un directori intern de professionals | Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Sant Cugat obre una borsa per a arquitectes i enginyers amb l'objectiu d'ajudar a la reactivació econòmica després de la pandèmia. Així doncs, l'àmbit d'Urbanisme i projectes de l'Ajuntament de Sant Cugat ha obert una borsa per sol·licitar currículums d'equips multidisciplinars en arquitectura i enginyeria.

Amb aquesta borsa, el consistori pretén elaborar un directori intern de professionals per encarregar-los -segons escaigui i a través de contractes menors-, projectes per a la millora urbanística i arquitectònica de la ciutat.

Per fer la selecció del contractista s'ordenaran els currículums en funció de la modalitat i del grau d'experiència, i s'aniran demanant un mínim de tres ofertes per a cada contracte que s'adjudicaran en funció de la millor oferta presentada. La durada d'aquesta borsa serà d'un any com a màxim.

Perfils buscats

L'Ajuntament demana perfils en sis modalitats concretes: planificació i gestió urbanística, mobilitat i estudis ambientals; espai públic, rehabilitació de patrimoni; edificació d'equipaments esportius; edificació d'altres equipaments no esportius; i infraestructures de la via pública: obra pública, instal·lacions urbanes, etcètera.

Com presentar els currículums

Els currículums s’han de presentar en format digital a l’adreça de correu electrònic [email protected] indicant: nom de l’equip o persona jurídica que el representa; perfils professionals que l’integren; i el contacte del responsable de l’equip professional (telèfon i correu electrònic).

La presentació es farà per cada una de les sis modalitats i si l’equip es presenta a més d’una, caldrà fer-ho en arxius separats dins del mateix correu electrònic. A més, caldrà acompanyar els currículums d’una copia del títol habilitant per contractar i d’una relació dels treballs efectuats en els darrers 5 anys indicant el nom del treball amb dades com: nom del pla i/o projecte, el pressupost, la superfície, les dates d’aprovació, dates de finalització de les obres, i altres dades que es considerin significatives.

L’extensió màxima del currículum serà de cinc pàgines i el termini de presentació finalitzarà el 31 de juliol de 2020.