Més de 600 joves santcugatencs viatgen a Portugal per participar en la JMJ del Papa Francesc

La trobada a la Colina do Encontro de Lisboa tindrà lloc de l'1 al 6 d'agost

Imatge dels joves de la parròquia del Monestir a Santiago de Compostel·la
Imatge dels joves de la parròquia del Monestir a Santiago de Compostel·la | Cedida
Sergi Baixas
25 de juliol del 2023
Després d'ajornar-se per la pandèmia, la Jornada Mundial de Joventut (JMJ) donarà el tret de sortida la pròxima setmana de l'1 al 6 d'agost a la Colina do Encontro de Lisboa (Portugal). Aquesta trobada multitudinària amb el Papa Francesc -que es festeja cada tres anys i aplega a prop d'un milió de joves d'arreu del món- comptarà amb la participació de més de 600 joves santcugatencs.

Provinents de les parròquies del Monestir, Sant Cebrià (Valldoreix) i Sant Joan (Mira-sol), aquest diumenge viatjaran cap a la capital portuguesa de la mà del rector del Monestir i delegat d'Evangelització i Formació de la Diòcesi de Terrassa, mossèn Emili Marlés; del rector de Sant Cebrià i arxiprest de Sant Cugat, mossèn Josep Maria Manresa; i del Vicari de la parròquia de Sant Pere d'Octavià i delegat de Joventut de la diòcesi de Terrassa, mossèn Àlex Serra.

L'esdeveniment busca transmetre i compartir els valors de la fe, alhora que es promou la pau, la unió i la fraternitat entre tots els pobles. L'última JMJ va tenir lloc a Panamà (2019).