Jordi Cruz, conegut cuiner i presentador de MasterChef, s'ha casat amb l’arquitecta i dissenyadora Rebecca Lima en un esdeveniment que va tenir lloc a la Costa Brava el dissabte 24 d’agost. La cerimònia s'ha celebrat al convent de Blanes, on la parella va pronunciar els seus vots, seguida d’una recepció a la vora del mar. Un dels aspectes més comentats del casament, sens dubte, ha estat el seu menú gastronòmic: un homenatge a la cuina catalana d'alt nivell.
El menú de noces, preparat especialment per a aquest esdeveniment, s'ha rebut com un dels moments més esperats de la celebració, ja que havia d'estar a l’altura de les altes expectatives dels convidats, molts dels quals també eren figures destacades del món de la gastronomia. Per a aquesta tasca tan especial, Jordi Cruz ha triat un xef català de gran prestigi: Nandu Jubany, amic personal del nuvi i també guardonat amb una estrella Michelin pel seu restaurant Can Jubany.
La decisió de confiar en Jubany per a l’elaboració del menú ha estat molt ben rebuda, ja que és conegut per la seva habilitat per fusionar tradició i innovació en plats que captiven tant per la seva complexitat com per la seva exquisidesa. El menú dissenyat per l'ocasió ha combinat el millor de la cuina catalana amb tocs d'exquisidesa. Alguns dels plats han inclòs ostres amb vinagreta de fruita de la passió i llima, croquetes cremades de pernil ibèric, i una sorprenent coca de vidre amb botifarra, formatge i tòfona d’estiu.
El banquet també va comptar amb plats principals de gran elaboració, com el turbot rostit amb suquet de marisc i l’espatlla de xai a baixa temperatura, molt celebrats pels convidats. El menú va culminar amb deliciosos postres com el clàssic “xuixo” de crema catalana, una delicadesa que va posar el punt final a una experiència que ha complert expectatives.
Els plats han destacat per la seva creativitat i són un clar reflex de la filosofia culinària de Jubany, on la tradició es troba amb la modernitat. Així, el casament de Jordi Cruz i Rebecca Lima no només va ser una festa de l’amor, sinó també un homenatge a la cuina catalana, amb un menú que va captivar els paladars més exigents en un entorn incomparable a la Costa Brava.