La primera mozzarella amb llet de búfala feta a Catalunya ja és al mercat i té sabor d'Empordà. Un pagès de Palau-saverdera (Alt Empordà), Lluís Munt, va decidir reinventar-se i l'any passat va canviar les vaques per búfales vingudes de Bulgària i Itàlia. Ara, quan els animals ja li donen 2.000 litres de llet diaris, ha començat a produir la primera mozzarella 100% catalana.
De moment, ja ha elaborat els primers 800 paquets, que es començaran a distribuir a botigues i carnisseries. El seu objectiu, però, és arribar a produir a finals d'aquest any 4.000 paquets de mozzarella al dia. "La mozzarella és un producte que s'importa molt, i vaig decidir apostar-hi fort", assegura Lluís Munt.
Neix la primera mozzarella 100% catalana de búfala
Produeixen 2.000 litres de llet diaris a l'Alt Empordà
ARA A PORTADA
Publicat el 05 de juliol de 2011 a les 16:52
Et pot interessar
-
Societat Unes 3.000 persones es manifesten a Barcelona per l'Orgull LGTBI+ al marge de «la comercialització del Pride»
-
Societat Un miler de persones protesten a Barcelona contra l'ampliació de l'aeroport: «Aconseguirem que no tiri endavant»
-
Societat El Govern reivindica la conquesta de drets LGTBI+ contra qui vol «tornar a la negra nit»
-
Societat Què és la meningitis vírica, la infecció que pateix Aitana Bonmatí?
-
Societat «Ens vam casar quan es va legalitzar el matrimoni igualitari perquè hem de fer servir els drets que conquerim»
-
Societat Àngels Esteller deixa l'acta de regidora del PP a Barcelona per centrar-se al Parlament