La primera mozzarella amb llet de búfala feta a Catalunya ja és al mercat i té sabor d'Empordà. Un pagès de Palau-saverdera (Alt Empordà), Lluís Munt, va decidir reinventar-se i l'any passat va canviar les vaques per búfales vingudes de Bulgària i Itàlia. Ara, quan els animals ja li donen 2.000 litres de llet diaris, ha començat a produir la primera mozzarella 100% catalana.
De moment, ja ha elaborat els primers 800 paquets, que es començaran a distribuir a botigues i carnisseries. El seu objectiu, però, és arribar a produir a finals d'aquest any 4.000 paquets de mozzarella al dia. "La mozzarella és un producte que s'importa molt, i vaig decidir apostar-hi fort", assegura Lluís Munt.
Neix la primera mozzarella 100% catalana de búfala
Produeixen 2.000 litres de llet diaris a l'Alt Empordà
ARA A PORTADA
-
L'altra cara de Sixena: el retorn de les obres s'impregna d'entitats catalanòfobes Lluís Girona Boffi
-
-
El fracàs del traspàs de la immigració fa evidents els límits del pacte Puigdemont-PSOE Bernat Surroca Albet
-
-
El Govern prioritza blindar les inversions del Prat abans d'abordar la gestió catalana que reclama ERC Bernat Surroca Albet
Publicat el 05 de juliol de 2011 a les 16:52
Et pot interessar
-
Societat El desig de la pregonera Emma Vilarasau per la Mercè: jutjar Netanyahu, trencar amb Israel
-
Societat El temps d'aquest 24 de setembre: núvols, fred i neu
-
Societat Una dona de 84 anys mor després de ser atropellada per un cotxe a l’avinguda Meridiana
-
Societat Oportunitat perduda
-
Societat Presó per al detingut pel cadàver esquarterat dins d'una maleta a Vilanova i la Geltrú
-
Societat El temps d'aquest dimarts 23 de setembre: baixada de temperatures