La primera mozzarella amb llet de búfala feta a Catalunya ja és al mercat i té sabor d'Empordà. Un pagès de Palau-saverdera (Alt Empordà), Lluís Munt, va decidir reinventar-se i l'any passat va canviar les vaques per búfales vingudes de Bulgària i Itàlia. Ara, quan els animals ja li donen 2.000 litres de llet diaris, ha començat a produir la primera mozzarella 100% catalana.
De moment, ja ha elaborat els primers 800 paquets, que es començaran a distribuir a botigues i carnisseries. El seu objectiu, però, és arribar a produir a finals d'aquest any 4.000 paquets de mozzarella al dia. "La mozzarella és un producte que s'importa molt, i vaig decidir apostar-hi fort", assegura Lluís Munt.
Neix la primera mozzarella 100% catalana de búfala
Produeixen 2.000 litres de llet diaris a l'Alt Empordà
ARA A PORTADA
Publicat el 05 de juliol de 2011 a les 16:52
Et pot interessar
-
Societat
Circulació interrompuda a dues línies de Rodalies per una incidència a la catenària
-
Societat
Mor la menor atropellada diumenge per un autobús al centre de Barcelona
-
Societat
El temps d'aquest dimarts 4 de novembre: nuvolades al litoral i fred a tot el país
-
Societat
Enrenou pel risc que Catalunya-Palestina no es jugui a Montjuïc: ERC pressiona Collboni
-
Societat
La presó sense reixes ni murs de la Zona Franca s'inaugurarà a l'estiu
-
Societat
Girar full del malson de Mazón... i al del PP?
