La primera mozzarella amb llet de búfala feta a Catalunya ja és al mercat i té sabor d'Empordà. Un pagès de Palau-saverdera (Alt Empordà), Lluís Munt, va decidir reinventar-se i l'any passat va canviar les vaques per búfales vingudes de Bulgària i Itàlia. Ara, quan els animals ja li donen 2.000 litres de llet diaris, ha començat a produir la primera mozzarella 100% catalana.
De moment, ja ha elaborat els primers 800 paquets, que es començaran a distribuir a botigues i carnisseries. El seu objectiu, però, és arribar a produir a finals d'aquest any 4.000 paquets de mozzarella al dia. "La mozzarella és un producte que s'importa molt, i vaig decidir apostar-hi fort", assegura Lluís Munt.
Neix la primera mozzarella 100% catalana de búfala
Produeixen 2.000 litres de llet diaris a l'Alt Empordà
Ara a portada
-
-
Política L'Ajuntament de Barcelona dotarà les biblioteques amb 10.000 llibres en català a petició d'ERC Ona Sindreu Cladera
-
Política Una absència sonada: per què Sánchez no serà al funeral del papa Francesc? Tania Tapia Díaz
-
Política Espanya ha donat 46 contractes a indústries militars israelianes en plena guerra a Gaza Redacció
-
Política L'escriptora Margarida Aritzeta presenta una petició d'indult total per a Laura Borràs Redacció
Publicat el 05 de juliol de 2011 a les 16:52
Et pot interessar
-
Societat El Madrid intensifica les pressions contra l'arbitratge un dia abans de la final de la Copa
-
Societat Tallada la ronda del Mig per una persona enfilada als panells informatius
-
Societat Més obres al Barça: l'Ajuntament dona llum verda a la reforma de la Masia
-
Societat Canvi de temps: alerta per pluges, tempestes i calamarsa en 17 comarques