Sancho Ayala assoleix el campionat de milla urbana de Catalunya

En la categoria Màster (M55) a la cursa de Palau Solità i Plegamans, amb un temps de 5 minuts i 7 segons.

Sancho Ayala, al podi
Sancho Ayala, al podi | Milla Urbana Palau Solità
05 de juliol del 2024
Actualitzat a les 9:49h

El migfondista solsoní de l'Avinent Manresa Sancho Ayala es va proclamar campió de Catalunya M55 de la milla urbana sobre 1.609 metres en la prova que es va disputar diumenge passat 30 de juny a Palau Solità i Plegamans.

L'atleta del club manresà va entrar a meta amb un temps de 5'07", cinc segons per davant del segon classificat de la categoria màster, José Aranda, i de 7 segons del tercer, Ferran de Torres, completant així el podi dels M55.

En categoria absoluta, Ona Alonso i Aniol Borràs es van coronar com a campions. La prova, que va reunir a uns 150 atletes, va tenir dos finals renyits que es van decidir en favor de l’atleta del Ria Ferrol i el corredor de l’Agrupació Atlètica Catalunya.

La prova masculina va coronar a Aniol Borràs. L’atleta de l’AA Catalunya va superar als seus rivals en un magnífic sprint final i aconseguint l’or per primer cop a la seva carrera amb un temps de 04:25, sent també el primer or de l’equip barceloní a la milla masculina. En segon lloc, Ismail Atriki, del GEiEG, que va tancar la cursa amb 04:26. També de l’Agrupació Atlètica va ser el tercer classificat, bronze per a Jordi Pujol amb 04:27.