Solsona i comarca es preparen per rebre la Fira de Sant Isidre amb una sèrie d'esdeveniments amb un accent gastronòmic i musical. Organitzats pel Gremi d’Hostaleria del Solsonès i Poma Biolord, aquestes degustacions ens aproparan als productes de proximitat i acompanyats de música en directe.
Aquest divendres, a partir de les set de la tarda, la plaça de Sant Isidre acollirà el maridatge de formatge, vins i cervesa, acompanyats amb música en directe. Aquest esdeveniment estarà organitzat pel Gremi d’Hostaleria del Solsonès,
Una hora més tard, a les vuit del vespre, l’Espai gastronòmic de la Fira de Sant Isidre, acollirà una degustació de sucres, sidra i petillan a càrrec de Poma Biolord.
Aquestes activitats prèvies a la Fira de Sant Isidre ofereixen una oportunitat per apropar-nos als productes de la nostra gastronomia.
Per a més informació sobre el programa complet d'activitats i detalls logístics, us convidem a visitar el web: www.solsonesfires.cat.