Aquesta és la beguda que ajuda a perdre pes pel seu efecte depuratiu i saciant

Es tracta d'una infusió a partir d'un fruit originari d'Àsia del qual hi ha més de 200 varietats diferents al món

Publicat el 08 d’abril de 2025 a les 11:01
Actualitzat el 08 d’abril de 2025 a les 11:02

Les infusions són molt més que una beguda. Són una font natural de beneficis per a la salut i les seves propietats són tan àmplies com l’oferta que disposem. Les més demanades, probablement, les infusions per aprimar-se a partir de fruits i plantes.

Un d’aquests fruits és el tamarinde malabar, també conegut com a ‘garcinia cambogia’. Un fruit originari d’Àsia del qual hi ha més de 200 varietats diferents al món. La closca i la polpa del fruit, d’on s’obtenen els seus principis actius com l'àcid hidroxicítric i els antocianòsids, són utilitzades en infusions per afavorir la pèrdua de pes pel seu efecte depuratiu i saciant.

El tamarinde malabar se centra en el metabolisme dels greixos. El seu contingut en àcid hidroxicítric, una substància que bloqueja la síntesi dels àcids grassos, evita la seva acumulació en el cos. Així mateix, ajuda a disminuir la transformació dels sucres d'absorció ràpida en greixos. D’altra banda, l’alt contingut en fibra d’aquest fruit provoca sensació de sacietat, que afavoreix una menor ingesta d’aliments, alhora que aporta molt poques calories.