Retiren diversos formatges elaborats a Catalunya per la presència de salmonel·la

El Ministeri de Sanitat emet una alerta alimentària per diversos productes de la Formatgeria Mas d'Eroles

Redacció
12 d'octubre de 2024, 09:54
Formatge, en una imatge d'arxiu
Formatge, en una imatge d'arxiu | Arxiu

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESAN), que depèn del Ministeri de Sanitat, ha ordenat la retirada de diversos productes elaborats a Catalunya per la Formatgeria Mas d'Eroles, després de detectar la presència de salmonel·la entèrica. Per això, he emès una alerta alimentària i ha ordenat la retirada dels productes i ha demanat a les persones que ja els hagin adquirit que s'abstinguin de consumir-los.

Es tracta del formatge Serrat de Carroncui (lot 280524), del Carreu natural, Carreu herbes del Pirineu i Carreu Cúrcuma (lots 110624, 260624, 230724, 300724 Y 210524); Trèvol (lot 140524), i Tou Casa Mateu (tots els lots). En tot cas, es recomana consultar a les autoritats alimentàries si es té algun dubte.

L'AESAN explica que el consum d'aquests formatges pot provocar simptomatologia compatible amb lasalmonel·losi, principalment diarrea i vòmits, acompanyats de febre i mal de cap. Si això passa, recomana anar al metge.

Arxivat a