El truc del pintallavis per untar la mantega de manera fàcil i ràpida

La tècnica és molt útil per evitar trencar les torrades i perdre els nervis en la distribució del producte sec

Mantega
Mantega | Pexels
Redacció
17 de juliol de 2024, 10:32

És l'esmorzar per excel·lència: torrades amb mantega i melmelada. Tot i que per les característiques nutricionals no se'n recomana l'abús, el valor gastronòmic fa que sigui una opció molt atractiva de tant en tant. Si bé, l'experiència sovint queda afectada per la dificultat d'untar la mantega de manera fàcil i eficient per culpa que està massa freda. En aquest sentit, s'ha viralitzat un truc senzill a les xarxes socials.

Només cal un pintallavis buit. El truc consisteix a desfer la mantega al microones i introduir-la al pot. Aleshores, és moment de deixar que es refredi perquè quedi un tub de mantega. A partir d'aquí, el funcionament és evident: només cal untar la torrada de la mateixa manera que es faria amb els llavis.

@ekilu Respuesta a @lahoradehans PARTE 2, ¡este sí funciona! #trucococina#cookinghack#trucomantequilla#rallador#fyp#trucococinar#tiktokhack#truco#foodie♬ sonido original - ekilu

Així, s'evita que es trenqui el pa i que la mantega quedi concentrada en estat sòlid en un sol punt de la torrada. A més, és molt útil per regular la quantitat de producte que es vol emprar i evitar el malbaratament. Altres trucs alternatius són ratllar la mantega com si fos formatge o escalfar el ganivet amb què se servirà.