Jordi Roca és un dels cuiners més famosos del món. El petit dels germans Roca -propietaris del Celler de Can Roca, un dels millors restaurants del món- no només cuina sinó que també s'ha tornat una estrella de les xarxes socials compartint part de la seva vida i receptes. Amb un estil còmic, s'ha guanyat el cor de molts aficionats a la gastronomia. El xef comparteix consells per tal de fer la cuina més senzilla a casa. En un dels seus últims vídeos ha explicat un truc infal·lible perquè el pollastre a l'ast quedi tendre per dins i cruixent per fora.
Cuinar un pollastre sencer a casa és una feina complicada, ja que els forns domèstics no estan preparats per fer-ho. De totes maneres, podem optimitzar les funcions del nostre electrodomèstic per aconseguir resultats espectaculars. Aquesta recepta que ensenya Jordi Roca és senzilla i farà que el pollastre que cuines pugi instantàniament de nivell.
El truc que recomana Roca inclou una cervesa. Per fer-lo recomana barrejar pebre vermell dolç i picant, mostassa en pols, farigola, sal, sucre morè i espècies de pollastre a l'ast. També es necessitarà oli d'oliva verge. Un cop tinguem aquesta barreja hem de pintar el pollastre amb oli, aplicar-hi les espècies i deixar-lo en una safata.
Aquest és el pas més importants segons Jordi Roca: hem d'obrir la cervesa i asseure el pollastre a sobre. Pot semblar estrany, però aquest mètode ajudarà a fer que es torri per tots els costats i que per dins es mantingui tendre. Després el posem al forn a 180 graus durant una hora. Quan hagi passat aquest temps ja tindrem el pollastre a l'ast fet a casa a punt per menjar.