Hi ha molta gent que no pot començar el dia sense un cafè. Llevar-se, encendre la cafetera, torrar pa, preparar-se un cafè i esmorzar. Si aquest també és el teu matí, potser entres dins la mitjana de 3,81 kg de cafè anual que es consumeix a Espanya. Hi ha qui els prefereix després de dinar i hi ha qui no en perdona cap dels dos.
Pel que fa al tipus de cafè, a gustos, colors, ja ho diuen. Hi ha qui prefereix la cafetera italiana, les càpsules, espresso o les moltes altres que existeixen. Totes, però, tenen una cosa en comú: el cafè molt. Aquest cafè només es pot utilitzar una vegada per preparar la beguda. El cafè sobrant es considera inservible, tot i que té diferents usos inesperats que ens poden fer la vida més fàcil.
Eliminador d'olors natural
Aquestes restes poden utilitzar-se com a eliminador natural d'olors. Després de picar alls o manipular peix, per exemple, podem fregar-nos les mans amb el cafè i eliminar l'olor.
També ens pot servir per a la nevera, ja que és un espai en el qual s'acostumen a barrejar olors de diversos aliments. També pot ser que algun aliment s'hagi fet malbé i hagi deixat mal olor als compartiments. Si afegim un bol amb el cafè utilitzat durant un parell d'hores, aquest absorbirà les olors i tindrem una nevera sense males olors.