Hi ha entrades d'any més o menys dures. Començar amb una ressaca més espessa del compte, per exemple. O tornar al pis i veure que el teu company s'ha deixat les restes a la nevera, amb la mala or consegüent. És difícil desprendre's de la mala olor de la nevera: no es pot ventilar, i un cop escampada, es manté tot i que treguis l'aliment que la provocava.
Entre els remeis més habituals hi ha de fer una barreja amb llimona tallada a rodanxes, bicarbonat per sobre i situar-lo en una safata durant uns dies. Però el bicarbonat és delicat i pot ser perillós si no se sap fer servir. També hi ha qui fa servir el cafè molt, recomanable sobretot en carns podrides, però és fàcil que acabi escampat per tota la nevera, amb les dificultats afegides de netejar-ho.
En els darrers mesos, hi ha un truc que ha tornat amb força a les xarxes. No és cap mètode innovador, però diversos creadors de contingut de neteja l'han redescobert. Per fer-lo, només necessites una bossa de te que hagis fet servir. El te és un remei perfecte per atrapar totes les males olors. Conté àcid tànnic i és especialista a absorbir les olors. Ara bé, per aquest motiu, si en vols guardar s'ha de fer tancat sense que hi entri l'aire: si no, perdrà aroma i et pots trobar que tingui un regust estrany.