El truc infal·lible per netejar la salsa de tomàquet dels tàpers

La cuinera Maria Nicolau assegura que no és necessari utilitzar productes químics, més enllà del sabó amb una mica d'aigua calenta i un "ingredient" especial

La salsa de tomaquet és una de les restes més enganxifoses
La salsa de tomaquet és una de les restes més enganxifoses | Cedida
Redacció
23 de novembre de 2024, 19:06

Cada cop és més freqüent veure gent amb la petita bossa per portar les carmanyoles del dinar a la feina. I qui més qui menys algun dia de la setmana es prepara un bon plat de pasta acompanyada de la seva salsa preferida.

El problema, però, és el color amb què es queden els tàpers quan apostem per una salsa feta en base de tomàquet. Si són de vidre, segurament és més fàcil de netejar perquè el material ho permet, però el drama arriba quan el tàper del dia és de plàstic.

Calma, la cuinera catalana Maria Nicolau té la solució. "Res de deixar-los en remull amb aigua calenta, ni tampoc posar-hi lleixiu ni res de res", ha assegurat aquesta setmana als micròfons de Catalunya Ràdio. Quin és el seu truc infal·lible per netejar-los?

Aigua calenta, un raget de sabó i un tovalló de paper. "Tanca'l bé i sacseja'l com unes maraques", detalla Nicolau, que assegura que queden "impecables". Per què no, acomiadar la setmana menjant uns macarrons amb tomàquet ara que ja saps com netejar bé el tàper?