Cada cop és més freqüent veure gent amb la petita bossa per portar les carmanyoles del dinar a la feina. I qui més qui menys algun dia de la setmana es prepara un bon plat de pasta acompanyada de la seva salsa preferida.
El problema, però, és el color amb què es queden els tàpers quan apostem per una salsa feta en base de tomàquet. Si són de vidre, segurament és més fàcil de netejar perquè el material ho permet, però el drama arriba quan el tàper del dia és de plàstic.
Calma, la cuinera catalana Maria Nicolau té la solució. "Res de deixar-los en remull amb aigua calenta, ni tampoc posar-hi lleixiu ni res de res", ha assegurat aquesta setmana als micròfons de Catalunya Ràdio. Quin és el seu truc infal·lible per netejar-los?
Aigua calenta, un raget de sabó i un tovalló de paper. "Tanca'l bé i sacseja'l com unes maraques", detalla Nicolau, que assegura que queden "impecables". Per què no, acomiadar la setmana menjant uns macarrons amb tomàquet ara que ja saps com netejar bé el tàper?
El truc infal·lible per netejar la salsa de tomàquet dels tàpers
La cuinera Maria Nicolau assegura que no és necessari utilitzar productes químics, més enllà del sabó amb una mica d'aigua calenta i un "ingredient" especial
Ara a portada
Publicat el 23 de novembre de 2024 a les 19:06
Et pot interessar
-
Vida fàcil Els punts més bruts de la cuina: on s’amaguen els bacteris i com evitar-los
-
Vida fàcil Els Bizums mensuals sota lupa: el nou control d'Hisenda que pot afectar milers de famílies
-
Vida fàcil Detecten canals de YouTube que roben les dades dels teus fills amb falsos trucs per a videojocs
-
Vida fàcil CaixaBank alerta d'un nou frau: els estafadors truquen fent-se passar per l'entitat bancària