Detingut un home a Ciutat Vella per agredir una dona discapacitada

Els Mossos d'Esquadra ja havien investigat l'arrestat per dos presumptes homicidis | La víctima i el suposat agressor convivien en el mateix domicili del carrer Riera Alta de Barcelona

Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:58h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts al migdia un home de 46 anys acusat d'agredir una dona al districte de Ciutat Vella de Barcelona, segons ha informat el cos policial. Els agents van anar cap a l'habitatge del carrer Riera Alta perquè un ciutadà els va alertar que havia sentit crits demanant auxili. Els Mossos van haver d'entrar al domicili esbotzant la porta.

Finalment, van poder auxiliar la dona, que va ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per diverses contusions i lesions. La víctima, una dona amb discapacitats psíquiques i físiques, va ser l'exparella del presumpte agressor fins fa uns mesos tot i que encara convivien junts.

L'home ja va ser detingut anteriorment per la seva presumpta relació amb dos homicidis i tot i que la policia va aportar proves que el relacionaven amb els crims la jutgessa el va deixar en llibertat. L'home va quedar detingut pels presumptes delictes de maltractaments en l'àmbit de la llar, per lesions i per obstrucció a la justícia i està previst que passi a disposició properament.

Segons apunta La Vanguardiael detingut va ser acusat el febrer passat per l'assassinat d'una dona de Sabadell, el cos de la qual encara no ha aparegut. Una jutgessa el va deixar en llibertat per manca de proves.
Arxivat a