Un conductor begut fuig amb el vehicle que li havien immobilitzat

La Guàrdia Urbana de Vic enxampa l'infractor, de Santa Eugènia de Berga

Redacció Osona.com
30 de març del 2016
Actualitzat el 31 de març a les 7:12h
La Guàrdia Urbana de Vic va instruir diligències judicials el passat divendres, 25 de març, contra Raül DT, de 32 anys i veí de Santa Eugènia de Berga, per alcoholèmia i pel trencament de la immobilització del vehicle, segons ha explicat el cos en un comunicat emès avui.

Els fets van ocórrer a dos quarts d’una de la matinada, al carrer Pare Huix de Vic. Els veïns es van queixar que hi havia un vehicle estacionat amb la música elevada. Els agents de la Guàrdia Urbana van localitzar el cotxe i el seu conductor, que presentava símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol, per la qual cosa se li va immobilitzar el vehicle de forma preventiva, perquè no en fes ús.

Al cap d’una estona, els agents van tornar a passar pel mateix lloc i van detectar que el vehicle havia estat desplaçat amb l’aparell d’immobilització col·locat, motiu pel qual es va  sotmetre el conductor a les proves de detecció d’alcohol en la conducció, que va donar com a resultat una taxa positiva de 0,83 mg/l, més de tres vegades el límit permès.
 
Arxivat a