Balanç positiu de la reordenació del trànsit al centre de Sabadell

Des de dissabte els busos circulen pel Passeig només en sentit Barberà | Ajuntament i usuaris destaquen la tranquil·litat amb què s’han aplicat els canvis

Vianants a l'inici de la Rambla
Vianants a l'inici de la Rambla | Albert Segura
NacióSabadell
09 de desembre del 2015
Actualitzat el 10 de desembre a la 13:18h
Aquest cap de setmana s’ha aplicat els canvis que durant la campanya de Nadal restringiran el pas de vehicles pel centre. L’Ajuntament ha impulsat una reestructuració que implica la reducció de busos i altres tipus de vehicles a la meitat, permetent únicament la circulació en sentit sud.
 
L’Ajuntament ha fet un primer balanç positiu després que aquest cap de setmana s’hagi impulsat la reforma que, ara per ara, només serà vigent durant la campanya de Nadal. Fonts del consistori han apuntat a NacióSabadell que la situació ha estat de tranquil·litat, i que per tant la reordenació del trànsit s’ha fet sense més conseqüències que les que s’havien previst inicialment, és a dir, amb els canvis de llocs de les parades i la renovació de rutes.
 
La mesura ha permès als vianants del passeig disposar de més espai i d’haver d’arriscar menys en la seva circulació, sobretot a l’hora de creuar la plaça per la zona reservada al trànsit rodat, donat que els vehicles ara només circulen en un sentit i no en dos, com fins ara. A més, diumenge i dimarts la Rambla ha estat tallada en ser festiu, fet que ha allargat l’espai de passeig per als vianants.