Les activitats de La Marató de TV3 omplen Sabadell per una bona causa

La jornada es desenvolupa amb accions a tot el territori | Llistat de totes les propostes que se celebren avui vinculades amb el programa de Televisió de Catalunya

Tió solidari a la Rambla.
Tió solidari a la Rambla. | Albert Segura
Redacció
13 de desembre de 2015, 14:00
Actualitzat: 14 de desembre, 16:53h
Avui és diumenge i les botigues poden obrir la persiana, un fet que ha convertit aquesta edició dia de La Marató de TV3 en una jornada encara més festiva. L'activitat comercial ha fet que molts sabadellencs hagin sortit al carrer i de retruc hagin participat en algunes de les activitats que s'han organitzat en diferents punts de la ciutat.
 

Gegants al passeig de la Plaça Major. Foto: Albert Segura



La jornada deixa imatges com la dels gegants i capgrossos passejant pel passeig Manresa, o el tió solidari que s'ha organitzat a mitja Rambla. També han destacat activitats com la que ha organitzat l'escola Miquel Martí i Pol, que ha omplert el pati del centre de jocs i ha pintat la paret exterior del carrer Zurbano.
 

Activitat de pintura a la paret de l'escola Miquel Martí i Pol. Foto: Albert Segura



Aprofitant les dates nadalenques, l'Agrupació de Pessebristes de Sabadell ha fet un taller de pessebres al Racó del Campanar, on els més hàbils i també els que tenen millors intencions s'hagin arremangat la camisa per fer figures de plastilina o establies. 
 

Taller de pessebres al Racó del Campanar. Foto: Albert Segura



També hi han posat el seu gra de sorra els treballadors del departament de Pediatria de l'Hospital Parc Taulí, que han participat en la cursa de la Universitat Autònoma de Barcelona per convertir els quilòmetres fets en donatius en benefici de La Marató.
 

Membres del departament de Pediatria del Taulí a la cursa de la UAB. Foto: Jacobo Pérez



 

Activitats a Sabadell

Activitats a Badia del Vallès

Activitats a Barberà del Vallès

Activitats a Castellar del Vallès

Activitats a Polinyà

Activitats a Sant Quirze del Vallès

Activitats a Sentmenat