El Racó del Campanar acollirà una nova promoció de pisos

La immobiliària que els impulsa té previst renovar l’interior de l’edifici ja existent | Es descarta tirar a terra l’actual estructura i s’opta per refer-ne l’interior

Cartell anunciant la nova promoció al Racó del Campanar
Cartell anunciant la nova promoció al Racó del Campanar | Albert Segura
Redacció
28 de desembre del 2016
Actualitzat el 29 de desembre a les 0:50h
L’emblemàtic edifici que fa cantonada entre el Racó del Campanar i el Passeig de la Plaça Major acollirà una nova promoció de pisos. Es tracta de la segona promoció immobiliària que es duu a terme a la zona, després que l’edifici de l’antic Euterpe comencés el procés per fer-hi pisos de gamma alta.
 
En aquest cas, un cartell anuncia la promoció de nous pisos a l’edifici on fins fa un parell d’anys hi havia el mític rellotge de la desapareguda Caixa Sabadell, un projecte on es parla de “obra nova – propera construcció”. Aquets fet ha despertat el dubte de si hi havia la intenció de tirar a terra l’edifici, on actualment hi ha als baixos una òptica i que antigament havia acollit una firma de roba.
 
Fonts de la immobiliària que signa el cartell han explicat a NacióSabadell que es tracta d’una remodelació de l’edifici i no de la seva demolició, i que el projecte preveu mantenir el local existent als baixos de l’edifici. De la mateixa manera, el mateix projecte es troba en fase d’estudi, motiu pel qual encara no s’ha definit com seran els pisos resultants de l’obra.
 
L’empresa ha destacat que en els propers dies es retirarà el cartell fins que el projecte no estigui enllestit, tot i que han avançat que es mantindrà la façana i no s’elevarà l’alçada actual.