L'OSV s'atreveix amb el cantó obscur de Star Wars

Ofereix aquest vespre a Terrassa un concert amb els temes de la banda sonora de la saga | També oferirà dos concerts més de Bach i Beethoven a Terrassa

Presentació del concert de l'OSV
Presentació del concert de l'OSV | OSV
J.M.O.
05 de febrer de 2016, 06:00

L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) ofereix aquest vespre la seva versió més fosca. Concretament, el seu cantó obscur, i és que aporten la seva versió d'una de les bandes sonores més sentides aquest 2015, la de la saga Star Wars. Ho faran al Centre Cultural de Terrassa, a la ciutat veïna.

L'Orquestra Simfònica del Vallès enceta aquest any 2016 un cicle amb tres espectaculars propostes dirigides a tots els públics al Centre Cultural de Terrassa, amb Star Wars, Passió Segons Sant Mateu i Novena de Beethoven. La relació amb l'entitat es remunta a fa més de 25 anys i s'engega amb el desig de que es consolidi en el temps. Addrià Fornés ha remarcat que se sentien "orfes d'una temporada de música de qualitat. Tothom que vingui en sortirà satisfet".

El gerent de l'OSV, Òscar Lanuza, ha recordat la voluntat de l'OSV de buscar sempre nous públics i arribar més enllà de Barcelona, a altres ciutats importants del país. Star Wars i Grans Cors de Cinema, que és la primera proposta que arriba, és un dels exemples del que es pretén. "La música de cinema és una solució excel·lent". I, a més, s'hi afegeix l'Orfeó Català.

Per aquesta primera temporada s’han escollit tres concerts emblemàtics, amb repertori atractiu pel gran públic, grans obres que no han pogut ser escoltades a la ciutat i sempre amb el grau d’espectacularitat i proximitat que garanteix la Simfònica del Vallès.

Programa
Divendres 5 de febrer: 

Concert de Cinema: Star Wars i Grans Cors de Cinema – l’OSV amb l’Orfeó Català recordant les músiques de les pel.licules de les nostres vides.

Divendres 1 Abril:
Concert de Setmana Santa: Passió Segons Sant Mateu –L’orquestra i més de 120 cantaires sobre l’escenari et faran sentir l’emoció de la passió musical de J.S. Bach.

Divendres 27 maig:
Concert de Primavera: La Novena de Beethoven – Volem compartir amb tothom la joia de viure de l’universal simfonia del més gran compositor romàntic.

Escamots musicals
El dissabte 30 de gener entre les 11 del matí i la una de la tarda el quintet de metalls de l'Orquestra Simfònica del Vallès realitzarà una ruta d'escamots musicals per diferents localitzacions emblemàtiques de Terrassa, interpretant algunes de les bandes sonores que s'escoltaran en el concert del 5 de febrer.

La ruta musical començarà al mateix Centre Cultural a les 11, arribarà al Mercat de la Independència a dos quarts de dotze, continurà a les 12 del migdia al vell mig de la plaça Vella i finalitzarà el seu passeig musical a la una de la tarda al Club Egara.