Detenen un home que volia matar el seu gos amb un matxet a Sabadell

El detingut acumula tres condemnes i se l’acusa d’un delicte d’amenaces | L’animal es troba sa i estalvi a la Protectora

El matxet que duia l'home
El matxet que duia l'home | APGS
Redacció
15 de març del 2016
Actualitzat a les 18:34h
La Policia Municipal va detenir la setmana passada un home que volia matar el seu gos amb un matxet. El detingut, del qual no n’ha transcendit la identitat, acumulava tres condemnes i se l’acusa, a més, d’un delicte d’amenaces.

Els fets van passar el 4 de març, quan la Policia Municipal va rebre l’alerta de diversos veïns, que explicaven que un home es passejava per la ciutat amb un matxet i un gos de raça potencialment perillosa. L'home s'hauria aturat davant d'un bar amb el ganivet, fins que van arribat una patrulla de la Policia Municipal i apropar-s’hi va amagar l'eina. L’home els hauria explicat que duia el ganivet, de grans dimensions, perquè tenia la intenció de matar l’animal perquè, segons fonts consultades per NacióSabadell, li donava molts problemes.
 

El gos, amb les potes ferides. Foto: APGS

De fet, el gos tenia sang a les potes, que presumiblement li hauria fet el seu propietari amb el matxet. Donada la situació, agents de la Unitat Canina van endur-se l’animal a l’Hospital Veterinari per assistir-lo i obtenir el corresponent certificat de lesions per tramitar la denúncia per maltractament animal.
 
Els agents van procedir a la detenció de l’home, que acumulava tres delictes per trencament de condemna, i va passar a disposició del jutge. Es preveu, segons les mateixes fonts, que se’l prohibeixi tenir cap animal i quedi inhabilitat per a dur a terme cap tipus d’activitat relacionada amb ells.