ERC nega que no vulgui la residència sud

Redacció
04 d'abril del 2016
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sabadell assegura que el seu compromís és ferm perquè es construeixi la nova residència del sud de la ciutat. Ho dieun a través d'un comunicat, després que tant PSC com Ciutadans els hagin acusat obertament d'abstenir-se en la votació de la moció presentada al Parlament amb l'objectiu d'impulsar la creació de l'equipament, tant per part de Junts pel Sí (CDC i ERC) com de la CUP.

Segons el text, en les darreres setmanes han intentat introduir esmenes que ni PSC ni Ciutadans han acceptat,i que anaven en la línia de prioritzar aquestes inversions en el moment en què la situació econòmica de la Generalitat ho permeti. Es tracta, asseguren, d'esmenes que traslladen la pressió a la disponibilitat econòmica, que és la única limitació existent, ja que l’acord polític ja existeix.

"Entenem que els dos partits, que tenen representants de la ciutat, han volgut utilitzar les mocions per carregar contra els representants locals enlloc de mirar per aconseguir aquestes inversions", assenyala Pere Farrès, president d’ERC Sabadell. "Des d'ERC no només ens preocupem de que hi hagi un document votat pel Parlament que digui que es farà la residència i l'institut", afegeix.

En aquest contetx, considera que l'actitud de PSC i Ciutadans és demagògica. "Seria tot un detall que els responsables polítics que presentin mocions al Ple del Parlament i quan tenen incidència econòmica, incorporin una memòria econòmica explicant el cost i com es podria pagar, tal i com es fa a la majoria de països europeus”, assenyala.